Content+Marketing Award 2021

Nyolcadik alkalommal rendezzük meg content marketing versenyünket, amelyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői.

Mit értünk tartalomalapú marketingmegoldás alatt?
Minden olyan kommunikációt, amely egy hirdetői vagy megbízói üzenetet valamiféle tartalmi megoldás segítségével kíván eljuttatni a fogyasztók (olvasók, nézők, hallgatók, befogadók, felhasználók) felé. Ilyen megoldások közé tartozik tehát az összes olyan tartalom, amely elsődlegesen hirdetői szándék eredményeként jött létre.


I. A VERSENY CÉLJA

Díjazni azokat a médiamegoldásokat, amelyek úgy szolgálják ki a hirdetői igényeket, hogy közben minőségi tartalmat kínálnak a fogyasztóknak.

A gyorsan változó médiapiacon az utóbbi időben egyre inkább terjednek a tartalomba ágyazott marketingcélú megjelenések. Bár sokan a hagyományos értelemben vett független média meggyengüléseként tekintenek erre a jelenségre, nekünk meggyőződésünk, hogy létezik ennek a műfajnak olyan minőségi válfaja, ahol sem a hirdető, sem a médium, sem pedig a közönség érdekei nem szenvednek csorbát. A CMA 2021 versenyen ezeket a megoldásokat keressük és díjazzuk.

II. A VERSENY FŐKATEGÓRIÁI

A) főkategóriában témakategória szerinti bontásban zajlik, ezért az egyes megoldások (pl. nyomtatott lap, weboldal és mobilapplikáció) egyben is nevezhetők.

B) főkategóriában eszközök és csatornák szerinti bontásban lehet nevezni a megoldásokat, a többcsatornás kampányok nevezéseit értelemszerűen az integrált kategóriába várjuk.

III. NEVEZÉSI FELTÉTELEK

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2020. május 16. és 2021. május 16. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is szánva.

IV. NEVEZÉS

Nevezési díjak:

Normál nevezési határidő: 2021. május 21.
Nevezési díj: 39 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 34 900 Ft + áfa

Végső nevezési határidő: 2021. május 28.
Nevezési díj: 46 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 41 900 Ft + áfa

Ugyanazon kampány kedvezményesen nevezhető párhuzamosan az A és a B főkategóriák valamelyikébe, vagy akár mindkét csoportba is beadható.

A nevezési lap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be 2021. június 11-ig, a pályamunka nem kerül elbírálásra.