Content+Marketing Award 2022

Kilencedik alkalommal rendezzük meg content marketing versenyünket, amelyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői.

Mit értünk tartalomalapú marketingmegoldás alatt?
Minden olyan kommunikációt, amely egy hirdetői vagy megbízói üzenetet valamiféle tartalmi megoldás segítségével kíván eljuttatni a fogyasztók (olvasók, nézők, hallgatók, befogadók, felhasználók) felé. Ilyen megoldások közé tartozik tehát az összes olyan tartalom, amely elsődlegesen hirdetői szándék eredményeként jött létre.


I. A VERSENY CÉLJA

Díjazni azokat a médiamegoldásokat, amelyek úgy szolgálják ki a hirdetői igényeket, hogy közben minőségi tartalmat kínálnak a fogyasztóknak.

A gyorsan változó médiapiacon az utóbbi időben egyre inkább terjednek a tartalomba ágyazott marketingcélú megjelenések. Bár sokan a hagyományos értelemben vett független média meggyengüléseként tekintenek erre a jelenségre, nekünk meggyőződésünk, hogy létezik ennek a műfajnak olyan minőségi válfaja, ahol sem a hirdető, sem a médium, sem pedig a közönség érdekei nem szenvednek csorbát. A CMA 2022 versenyen ezeket a megoldásokat keressük és díjazzuk.II. A VERSENY FŐKATEGÓRIÁI

A) főkategóriában iparági szektorok szerinti bontásban zajlik, ezért az egyes megoldások (pl. nyomtatott lap, weboldal és mobilapplikáció) egyben is nevezhetők.

B) főkategóriában eszközök és csatornák szerinti bontásban lehet nevezni a megoldásokat, a többcsatornás kampányok nevezéseit értelemszerűen az integrált kategóriába várjuk.III. NEVEZÉSI FELTÉTELEK

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2021. május 16. és 2022. május 13. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is szánva.

 

IV. NEVEZÉS

Nevezési díjak:

Normál nevezési határidő: 2022. május 13.
Nevezési díj: 39 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 34 900 Ft + áfa

Végső nevezési határidő: 2022. május 20.
Nevezési díj: 46 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 41 900 Ft + áfa

Ugyanazon kampány kedvezményesen nevezhető párhuzamosan az A és a B főkategóriák valamelyikébe, vagy akár mindkét csoportba is beadható.

A nevezési lap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be 2022. május 25-ig, a pályamunka nem kerül elbírálásra.

 

V. A VERSENY MENETE

Normál nevezési határidő: május 13.

Végső nevezési határidő: május 20.

Online zsűrizés: május 26- június 3.

Főzsűrizés: június 9.

Díjátadó: június 22. Turbina 

A díjátadóra való jelentkezés lezárult!