Content+Marketing Award 2019

A Kreatív szaklap hatodik alkalommal rendezi meg content marketing versenyét, amelyre az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői.

Mit értünk tartalomalapú marketingmegoldás alatt?
Minden olyan kommunikációt, amely egy hirdetői vagy megbízói üzenetet valamiféle tartalmi megoldás segítségével kíván eljuttatni a fogyasztók (olvasók, nézők, hallgatók, befogadók, felhasználók) felé. Ilyen megoldások közé tartozik tehát az összes olyan tartalom, amely elsődlegesen hirdetői szándék eredményeként jött létre.

A verseny célja

Díjazni azokat a médiamegoldásokat, amelyek úgy szolgálják ki kreatívan a hirdetői igényeket, hogy közben minőségi tartalmat kínálnak a fogyasztóknak.

A gyorsan változó médiapiacon az utóbbi időben egyre inkább terjednek a tartalomba ágyazott marketingcélú megjelenések. Bár sokan a hagyományos értelemben vett független média meggyengüléseként tekintenek erre a jelenségre, nekünk meggyőződésünk, hogy létezik ennek a műfajnak olyan minőségi válfaja, ahol sem a hirdető, sem a médium, sem pedig a közönség érdekei nem szenvednek csorbát. A CMA 2019 versenyen ezeket a megoldásokat keressük és díjazzuk.

A verseny főkategóriái

A) főkategóriában témakategória szerinti bontásban zajlik, ezért az egyes megoldások (pl. nyomtatott lap, weboldal és mobilapplikáció) egyben is nevezhetők.

B) főkategóriában médiatípus szerinti bontásban lehet nevezni a megoldásokat, a többcsatornás kampányok nevezéseit értelemszerűen az integrált kategóriába várjuk.

C) főkategóriában a felhasznált eszköz szerinti bontásban lehet nevezni kampányokat, illetve kampányelemeket.

 

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2018. április 13. és a nevezési határidő lejárta előtt került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is szánva.
​Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak.

Az anyagleadással kapcsolatos információk a NEVEZÉS fülön olvashatóak.

DÍJÁTADÓ

 A shortlistre jutott pályázatok listája ide kattintva olvasható.

A díjátadó június 6-án, csütörtökön lesz az Anker'tben (1060 Budapest, Paulay Ede utca 33.)

Kapunyitás: 19:00
Díjátadó kezdete: 19:30

A díjátadó mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött ezért kérjük, hogy a részvételi szándékot ide kattintva jelezzétek!

A verseny menete

nevezési határidő: április 11.
meghosszabbított nevezési határidő: április 18.

online zsűrizés: április 30 - május 10.
személyes zsűrizés: május 23.
​díjátadó: június 6.