KATEGÓRIÁK

A) Főkategória: Egyedi megoldások

Ide a kreatív ötleten alapuló, egyszeri/alkalmi influencermarketing-megoldásokat várjuk. Egyedi, kreatív tartalmak, korábban nem megvalósított content-ötletek, kiemelkedő videós és fotós, vagy szövegírói megoldások, különleges kivitelezés – mindaz, amit ebbe a kategóriába nevezni érdemes.

1. Videós megoldások

Ebbe a kategóriába várjuk az alapvetően mozgóképes alapú platformok segítségével – YouTube, Facebook-videó, Vimeo, TikTok, Instagram-videó, Indavideo, Videa, stb. – zajló influencer marketing kampányokat és megoldásokat.

2. Poszt jellegű megoldások

Ebbe a kategóriába várjuk az alapvetően állóképeken és/vagy szövegeken alapuló, erre alkalmas platformok segítségével – Facebook, Instagram, blog, microsite, stb. – zajló influencer marketing kampányokat és megoldásokat.

3. Integrált megoldások

Ebbe a kategóriába várjuk azokat az influencer marketing kampányokat és megoldásokat, amelyek egyszerre több – legalább két: pl. YouTube és Instagram – digitális platformon futottak közösségi véleményvezérek alkalmazásával és tartalmaik között egyaránt fellelhetők mozgóképes és poszt jellegű, képes és/vagy szöveges, vagy akár rendezvényes megoldások.

4. Egyéb

Az előző kategóriákba nem besorolható kreatív influencermarketing-megoldások.

B) Főkategória: Együttműködések

Olyan partnerségeket keresünk, amikor egy márka közös gondolkodáson alapuló, kölcsönös, közös értékeken nyugvó, az influencer profiljába illeszkedő, ugyanakkor hosszú távon sikeresen működő együttműködést alakított ki egy vagy több influencerrel, amely együttműködés időtartama elérte vagy megközelítette a hat hónapot. (Az elbíráláskor nem számít, hogy jelenleg is tart-e az együttműködés!)

1. Videós együttműködések

Ebbe a kategóriába várjuk az alapvetően mozgóképes alapú platformok segítségével – YouTube, Facebook-videó, Vimeo, TikTok, Instagram-videó, Indavideo, Videa, stb. – zajló influencer marketing kampányokat és együttműködéseket.

2. Poszt jellegű együttműködések

Ebbe a kategóriába várjuk az alapvetően állóképeken és/vagy szövegeken alapuló, erre alkalmas platformok segítségével – Facebook, Instagram, blog, microsite, stb. – zajló influencer marketing kampányokat és együttműködéseket.

3. Integrált együttműködések

Ebbe a kategóriába várjuk azokat az influencer marketing kampányokat és együttműködéseket, amelyek egyszerre több – legalább két: pl. YouTube és Instagram – digitális platformon futottak közösségi véleményvezérek alkalmazásával és tartalmaik között egyaránt fellelhetők mozgóképes és poszt jellegű, képes és/vagy szöveges, vagy akár rendezvényes megoldások.

4. Egyéb

Az előző kategóriákba nem besorolható kreatív influencer együttműködések.