I. nevezésI DÍJAK

Normál nevezési határidő: 2021. május 21.
Nevezési díj: 39 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 34 900 Ft + áfa

Végső nevezési határidő: 2021. május 28.
Nevezési díj: 46 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 41 900 Ft + áfa

Ugyanazon kampány kedvezményesen nevezhető párhuzamosan az A és a B főkategóriák valamelyikébe, vagy akár mindkét csoportba is beadható.

A nevezési lap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be 2021. június 11-ig, a pályamunka nem kerül elbírálásra.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben.

II. NEVEZÉSI FELTÉTELEK

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2020. május 16. és 2021. május 16. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is lett szánva.
​Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak.


III. LEADÁSI PARAMÉTEREK

Filmes anyagok (reklámfilmek és esettanulmányi videók): szigorúan csak MP4 formátumban, HD felbontásban.
Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet! Az arany minősítésű pályamunkák esettanulmányát levetítjük a díjátadón, kérjük, ennek tudatában készítsétek el a videót.

Képes anyagok: JPG, PNG vagy PDF formátumban, 300 dpi felbontásban

Prezentációk: ppt vagy pdf formátumban. Terjedelem: maximum 10 slide

Display típusú hirdetések: MP4, vagy gif formátumban

Weboldalak / közösségi médiás oldalak: a pályázati űrlapon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét. Fontos, hogy a zsűrizési időszak alatt (június 1 - június 18.) elérhető legyen.

Alkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani.

Mobilalkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, fizetős alkalmazás esetén promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri.

Nyomtatott anyagok: célszerű elektronikus formában feltölteni a pályázathoz tartozó tárhelyre, illetve nyomtatott formában beküldeni egy példányt a kiadóba (cím: PPH Media, 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.), hogy döntőbe jutás esetén a személyes zsűrizésen teljes valójában is megvizsgálható legyen.

IV. NEVEZÉS ÉS ANYAGLEADÁS

Az elektronikus nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával küldhető el a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló email a korábban megadott címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

A pályázó garantálja, hogy a pályázatokban tényleges, valós adatok szerepelnek. A díjazottakat (a pályázót, a társpályázót és a megbízót) úgy szerepeltetjük, ahogy a pályázatokban megadjátok őket.

Társpályázók esetén a Content+Marketing Award díjaiért kapható Kreatív APEX Toplista pontokat a pályázók a nevezési űrlapon feltüntetett arányban osztják meg egymás között. Amennyiben nincs megosztás feltüntetve, akkor a pályázók között a Kreatív APEX Toplista pontok egyenlő arányban oszlanak meg.

Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kísérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, a fájlnevekben sem! Ha mégis odakerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk.

V. NEVEZÉSI ŰRLAP

CMA 2021 - NEVEZÉS

A 2021-es versenyre a nevezési időszak lezárult.