I. nevezésI DÍJAK

Nevezési díjak:

Normál nevezési határidő: 2022. május 13.
Nevezési díj: 39 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 34 900 Ft + áfa

Végső nevezési határidő: 2022. május 20.
Nevezési díj: 46 900 Ft + áfa / nevezés
Csoportos nevezési díj 3. nevezéstől: 41 900 Ft + áfa

A nevezési lap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be 2022. május 25-ig, a pályamunka nem kerül elbírálásra.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben.

II. NEVEZÉSI FELTÉTELEK

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2021. május 16. és 2022. május 13. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is lett szánva.
​Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak.

III. LEADÁSI PARAMÉTEREK

Filmes anyagok (reklámfilmek és esettanulmányi videók): MP4 formátumban, kizárólag HD vagy Full HD felbontásban. Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet! Az arany minősítésű pályamunkák esettanulmányát levetítjük a díjátadón, kérjük, ennek tudatában készítsétek el a videót.

Hanganyagok: MP3 formátumban, legfeljebb 3 perces esettanulmány

Képes anyagok: JPG, PNG, TIF vagy PDF formátumban, 300 DPI felbontásban

Prezentációk: PPT, PDF, Keynote, prezi.com formátumban. Terjedelem: max.10 slide

Display típusú hirdetések: GIF, SWF vagy MP4 formátumban

Weboldalak/közösségi médiás oldalak: a pályázati űrlapon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét. Fontos, hogy a zsűrizési időszak alatt (június 1 - június 18.) elérhető legyen. Az influencer által közölt poszt(ok) linkjét is kérjük feltüntetni.

Alkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani.

Mobilalkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, fizetős alkalmazás esetén promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri.

Nyomtatott anyagok: célszerű elektronikus formában feltölteni a pályázathoz tartozó tárhelyre, illetve nyomtatott formában beküldeni egy példányt a Kiadóba (cím: PPH Media, 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.), hogy döntőbe jutás esetén a személyes zsűrizésen teljes valójában is megvizsgálható legyen.

IV. NEVEZÉS ÉS ANYAGLEADÁS

Az elektronikus nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával küldhető el a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló email a korábban megadott címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

A pályázó garantálja, hogy a pályázatokban tényleges, valós adatok szerepelnek. A díjazottakat (a pályázót, a társpályázót és a megbízót) úgy szerepeltetjük, ahogy a pályázatokban megadjátok őket.

Társpályázók esetén az INFLU díjaiért kapható Kreatív APEX Toplista pontokat a pályázók a nevezési űrlapon feltüntetett arányban osztják meg egymás között. Amennyiben nincs megosztás feltüntetve, akkor a pályázók között a Kreatív APEX Toplista pontok egyenlő arányban oszlanak meg.

Arra kérünk titeket, hogy se a megjelent munkákon, se a kísérő esettanulmányban, leírásban ne szerepeljen az ügynökség neve vagy logója, a fájlnevekben sem! Ha mégis odakerül valahova, az érintett munkát kizárhatjuk.

 

A NEVEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT!